Voeding

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk voedingadvies op maat. Wij bieden altijd individuele begeleiding.

Goed in je vel zitten door gezond te eten. De juiste voeding bevordert het effect van je inspanning, of het hier nu gaat om het verbeteren van je sportprestatie of het kwijtraken van overgewicht.

Het verbeteren van sportprestaties betekent dat je meer inspanning (arbeid) van je lichaam gaat vragen. Met een op de sportprestatie gerichte voeding zorg je ervoor dat je lichaam deze extra inspanningsvraag op een verantwoorde wijze kan leveren. Wij leren  je optimaal voorbereid te bereiden op je inspanning, hoe je er voor zorgt dat je tijdens de inspanning voldoende energie blijft behouden en hoe je jouw lichaam na een inspanning optimaal laat herstellen met de juiste voeding.

Hebt je overgewicht en is jouw doel afvallen dan wordt eerst een analyse gemaakt van je eetgewoonte. In veel gevallen ligt de oorzaak van het overgewicht in het voedingspatroon. Alleen minder eten is niet de oplossing. Wij zijn van mening dat een wijziging in jouw voedingspatroon en eetgewoonte voor een structurele oplossing zorgt. Uiteraard word je door ons ook gestimuleerd om meer te bewegen.


Heb je dit al gezien?

Word FIT in 10 weken