Team

Martin Benjamin is veelvoudig Nederlands kampioen op de baan en een schat aan internationale ervaring door deelname aan veel Wereldbeker wedstrijden. Inmiddels een ervaren coach die voor de fijne tips en trucs nog regelmatig in de baan verschijnt om renners te begeleiden. Een top trainer/coach zoals er maar weinig rondlopen!

Peter Markus. Jaren geleden één van de initiatiefnemers van het RTC Amsterdam. Sinds 2016 actief bij de Wielerschool. Peter heeft echt een "hart" voor de Wielersport. Specialisatie: Team pursuit, derny en duuronderdelen. 

Cees den Toom is gastdocent aan het CIOS en een gedreven en ambitieuze trainer. Een coach die je helpt om het uiterste uit jezelf te halen. Ben jij ook ambitieus? Dan heb je een match en een trainer die voor je klaar staat om je doelstellingen te realiseren.

Carlo Raaijmakers. Motivator, inspirator, fanatiek, gedreven en een fantastische coach/trainer.  Haalt het maximale uit zijn renners en kent als voormalig renner de kneepjes van het vak. Een groot hart voor de wielersport.