Online sportbegeleiding

Trainingpeaks is een uniek online begeleidingssysteem voor alle sporters. Het helpt sporters effectiever en efficiënter te trainen, hierdoor wordt meer resultaat in dezelfde periode gehaald. Of je nu baanrenner of wegrenner bent in de categorie nieuweling, junior, belofte, elite of amateur : door onze begeleiding met Trainingpeaks worden je trainingen optimaal en je resultaten beter.

Trainingpeaks 


Trainingspeaks komt met een webversie en een smartphone app, waarop je alle gegevens kunt inzien. Trainingpeaks is gratis voor de beginnende gebruiker, om al je trainingsresultaten vast te leggen. Met de betaalde versie zijn een aantal features meer beschikbaar, maar geloof me, als je als toerfietser gewoon iets serieuzer wilt trainen volgend seizoen, heb je echt nog niet de betaalde versie nodig. Probeer de gratis versie alvast eens uit.

De webversie levert je 3 hoofd-onderdelen:

1. Je agenda van verreden ritten en de mogelijkheid om van elke rit alle deatils te kunnen zien
2. Een dashbard van je verzamelde resultaten over een bepaalde periode
3. Een agenda voor je geplande activiteiten, met alle details die je daar in wilt zetten, of optioneel je trainer er in kan zetten.

Onze Trainingschema's

Wil jij jouw doel ook bereiken? Wij helpen jou! Met behulp van een op maat gesneden trainingsschema opgesteld aan de hand van een "nul" meting kan jij naar jouw doel toe trainen. Of je nu beginner, gevorderd of al een zeer goed getrainde wielrenner bent, we maken voor iedere renner een passend trainingsschema. 

Met alle renners hebben wij regelmatig coachingsgesprekken. De frequentie is afhankelijk van het door jou gekozen abonnement. 


Heb je dit al gezien?

Sporttestcenter
Wattbike Training wedstrijdrijders