We gaan weer open!

15 mei, 2021

Een goede stap in de richting!

100% zeker is het nog niet. Aanstaande maandag neemt het kabinet het besluit of we weer binnen mogen sporten.  Wij beseffen dat veel klanten weer staan te trappelen om binnen te sporten. Tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook mensen die liever buiten sporten. Daarnaast zijn “echte” groepstrainingen zoals de Wattbiketraining nog niet toegestaan.

We hebben we vast een nieuw rooster gemaakt met voor ieder wat wils. 

Circuittrainingen

In het ons nieuwe rooster zullen we circuittrainingen binnen en buiten gaan uitvoeren. Binnen met maximaal 8 sporters, buiten met maximaal 16

Pilates

Onder het motto “workshops” laten we Pilates lessen binnen weer plaatsvinden. 3 momenten in de week met maximaal 8 deelnemers per keer. 

Wattbike trainingen

Wattbiketrainingen zijn nog niet toegestaan. Als alternatief gaan we fietstrainingen verzorgen op de Bosdijk. Echte trainingen met een gevarieerd programma. Dus geen standaard ritjes. Op dinsdag voor de meer ervaren rijders, op donderdag specifiek gericht op de minder ervaren rijders.

Daarnaast gaan we op woensdagavonden Wattbiketesten doen. Maximaal 6 sporters per uur. Op basis van de testen en de vergelijking met eerdere testen kunnen we dan gericht een trainingsadvies geven. 

“De MB2Personal Training Club”

Personal Training en DUO training worden steeds populairder. Deze trainingen vinden dagelijks plaats en zijn toegestaan. Personal training kan vanaf nu ook in abonnementsvorm.

Word FIT in 5 weken10 x uur  PT, voedingsadvies en 5x weegmomenten en programma voor thuis). 395,00 euro! Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Last van Corona kilo’s?
Doe een Sportvastenkuur.

  • Sportvasten & coaching . Kosten tijdelijk 209,00 euro.
  • Sportvasten & coaching  incl.  sporten. Kosten tijdelijk 299,00 euro.

 

Richtlijnen voor alle trainingen:

  • Sporten moet op 1,5 meter afstand
  • Doe de gezondheidscheck vooraf, bij klachten of besmettingen in de naaste omgeving…… kom dan niet sporten. De check kun je vinden op onze website.
  • Tijdens het sporten is een mondkapje niet verplicht.
  • De kleedkamers zijn verplicht gesloten. Kom in sportkleding naar de training
  • De bar blijft nog even gesloten tot er meer verruiming komt. Na afloop koffie drinken is helaas nog niet toegestaan.
  • Alle trainingen staan online en reserveren is verplicht. Voor Personal Training maken wij de reserveringen. 

 

Wij denken dat we met dit programma onder de huidige regelgeving een mooi programma hebben gemaakt met voor ieder wat wils.  Laten we hopen op een positieve uitkomst. Wij zijn er klaar voor en hopen jullie snel weer te zien!

Team MB2sport

Terug naar het overzicht